Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bérkalkulátor


 
Fő oldal

logó

 
Magyaroknak kötelező megnézni!

szólj hozzá: Magyaroknak kötelező megnézni!
 
Belföldi hírek

nagy MO 

 
Külföldi hírek

földgömb 

 
EndGame

EndGame

A Köztársaság Bukása

A világ leigázásának

forgatókönyve

A Világkormány bemutatkozik

 
Időjárás

Időkép

 
Küszöbön a III. világháború

háború

 
Mond el a véleményed
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Fórumok
 
Külföld

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Elkészült Irán első pilóta nélküli bombázója

  2010.08.22. 23:30

 

Ünnepélyesen használatba vették Irán első saját készítésű, nagy hatósugarú pilóta nélküli bombázóját.

Iráni bombázó1

 


A négy méter hosszú szerkezetetet Mahmúd Ahmadinezsád államfő avatta fel, és az eseményt élőben közvetítette az iráni állami televízió.


szólj hozzá: Irán1.pilóta nélküli bombázója

AMERIKÁBAN ÉS IZRAELBEN IS IDEGESEK

  2010.08.20. 16:21


Amerikában és Izraelben idegesekA címben foglalt idegesek kifejezést nem mi mondjuk, hanem ma este ezeket mondták az ATV-ben. A jehuda biztonsági szakértő az ideges Bánó Andrásnak azt fejtegette, hogy Izraelben és Amerikában is idegesek Irán konoksága miatt. Bánó az Irán elleni háború esélyeiről faggatta a szakértőt. Nos, arra jutottak, hogy Izrael egyedül az USA katonai segítsége nélkül nem kezd semmibe sem. Az atomját sem meri használni, mert ez Izrael végét jelenti. A szakértő szerint elkéstek azzal, hogy a működő atomerőművet már megtámadják. Hogy mi lesz? Ezt ő sem tudta megmondani, de célzott arra, hogy egy Irán elleni támadás azonnal kiszélesedne erre a térségre és ellenőrizhetetlen folyamatok indulnának el. Amerika igen nagy bajban van, de nálunk ezt elhallgatják a hírekben. Az afgán háború vége felé közeledik és a tálibok fognak győzni. Legutóbb Amerika éles hangon üzent Karzai afgán elnöknek, hogy most már hagyja abba a szakadár politikáját, ugyanis az amerikaiak bábelnöke már a tálib főnökökkel paktázik, egy jó ideje. Most bevallották, hogy észak Afganisztánban is a tálibok az urak. Közben naponta hullanak az amerikai katonák, mint a legyek. Eddig civil biztonsági szervezetek őrizték a segélyeket Afganisztánban, de most ezek is bedobták a törölközőt és teljes anarchia van. Az afgán lakosság megkezdte a tüntetéseket Amerika ellen. Úgy tünik Irak után Afganisztában sem sikerült bevezetni a demokráciát. Sajnos náluk bevezették. Ilyen bűnözés és mocsok soha nem volt országunkban, mint most. Amerika rohadásáról is beszámolunk később képekben, ha a Google is úgy akarja....

IRÁNI HÁBORÚ NEM LESZ, CSAK KÖTÉLHÚZÁS

  2010.07.27. 01:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IZRAEL HELYZETE REMÉNYTELEN
CSAK NEM BESZÉLNEK RÓLA

Kórházban verte magatehetetlen rokonát + video

  2010.07.26. 22:55

 

VerésRendszeres verés és gúnyolódás tárgya lett egy öregember Félixfürdő rehabilitációs központjában, írja az Antena3 hírtelevízió

Az agresszor azt állítja, hogy az ágyhoz kötött, 70-es éveiben járó férfi a hozzátartozója. A bántalmazott öreget naponta látogatta az állítólagos unoka, aki folyamatosan verte a beszélni és mozogni nem tudó bácsit. Az agyvérzés miatt lebénuló férfi csak üvöltésekkel tudott tiltakozni a nem éppen gondos kezelések ellen

 

 

Amikor felborul a rend: Az Egyesült Államok úton az anarchia felé

  2010.07.24. 16:45

Az USA-nak már nemcsak a terrorizmus rémével kell megbirkóznia. Mint amolyan halálraítélt (ál) birodalom, egyre inkább a belső zűrzavarral is számolnia kell. Oaklandban egy órán át vívtak tűzharcot ismeretlen lövésszel. A személy ettől függetlenül valószínűsíthetően valamely szervezet tagja, mert tartalom, ideológia nélkül végrehajtva ez csak hülyeség, de az akciót nem értelmetlenül hajtották végre. Annak célja a bizonytalanság, a káosz, a rend megbontásának érzését felébreszteni.

A probléma valójában a biztonság érzésének elvesztésével van. Amikor a civil társadalom érzi hogy az állam, akit megbíz, akire számítania kellene már nem képes megvédeni, önszerveződésbe kezd. Ez a folyamat a világon (nyugati érdekszféra) jól nyomon követhető, a rend, és a rendszer felbomlásának jele. Az USA polgárai még így is igen jó körülmények között élnek, de hát mihez viszonyítva. Saját normájukhoz képest igencsak csúsznak lefelé. Ézért teljes joggal a rosszul működő hatalmat okolják.

Amerika a szakadék szélén. Totális összeomlás

  2010.07.17. 00:45

 

SzakadékNem lehet kétséges, hogy Amerika, valamint a Nyugat egésze teljesen összeomlik, amely során mint tudjuk az élet minden területén változás történik, és épül át ugyan azon bűnözők modellje alapján, akik az egész válságot előidézték.
David Rockefellernek, a Trilateriális Tanács alapítójának, a Bilderberg csoport és a CFR tagjának saját, beismerő kijelentése:„Egyesek azt hiszik, hogy mi egy titkos, az Egyesült Államok érdekei ellen tevékenykedő szövetség tagjai vagyunk, engem és családomat ’internacionalistáknak’ nevezve, és azzal vádolnak, hogy egy integráltabb globális politikai és gazdasági szerkezet létrehozásán mesterkedünk, egy egységes világon, hogy nevén nevezzük. Ha ez a vád, akkor bűnösnek vallom magam és büszke vagyok rá.”

 

IRÁN ÜZENT A CIONISTÁKNAK

  2010.07.13. 23:54

 

Mahmúd Ahmadinezsád (képen) iráni elnök kedden azt mondta, hogy a Forradalmi Gárda és az iráni hadsereg "levágja az elnyomó és pökhendi hatalmak kezét". "Az arrogáns világ sokkal gyengébb, és nem árthat az iráni nemzetnek" - idézte az államfőt a Sephanews, a rezsim ideológiai hadseregének, a Forradalmi Gárdának a honlapja. Ahmadinezsád büszkén hangsúlyozta, hogy országa erejét tekintve "elpusztíthatatlan". Az iráni elnök a gárda vezetőinek gyűlésén ostorozta a Nyugatot.A nyugati országok azzal vádolják Iránt, hogy békés célú nukleáris programja ürügyén atomfegyver előállítására törekszik. Ezt Teherán váltig tagadja. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa június 9-én már negyedszer léptetett életbe szankciókat Irán ellen 2006 óta, hogy ezzel ösztökélje az országot urándúsítási tevékenységének felfüggesztésére. Az Egyesült Államok és az Európai Unió további egyoldalú büntető intézkedéseket is életbe léptetett az iszlám köztársasággal szemben. (MTI)
A hazai rádióhírekben mintha elhallgatták volna ezt a hírt.

 

Ügyvédeket keresnek a robotrepülők pilótái

  2010.07.09. 22:21

 

predátorObama megbízhatatlan az USA katonái szemében, még a szuper zsoldos magánvállalkozóként alkalmazott Predator robot repülő pilótái sem bíznak meg benne. Egyre gyakoribb az ártatlan áldozatok száma, a hírszerzés szinte teljesen megbízhatatlan Afganisztánban. Az amerikai kormány a saját katonáit néha parádésan feljelenti, hadbíróság elé állítja, így a nemzetközi közvélemény felháborodásának lecsillapodását remélve próbálja magáról elhárítani a felelősséget. A zsoldosnak kiadott "munka" pedig már nem a saját felelősségük, úgy gondolják.
Ezt az eljárást megelégelve a 'vállalkozó' – zsoldos - távirányítós pilóták addig nem repülnek, amíg nincs egy jó ügyvédjük. Ezekről példát véve - meg a zsidó ügyvédek furfangjától félve - a rakétákat felszerelő személyzet is ezt teszi. Tagjaik közé tartoznak a Xe – korábban Blackwater - zsoldosai is, akik pár hete kaptak egy 120 millió dolláros szerződést.
Van olyan rendszer, amit egyenesen a Nevada állambeli Tonopah városhoz közeli bázisról irányítanak, de ezeket nagy titkolózás takarja, csak azt ismerik el, hogy ott volt az F117 bázisa régen. A legújabb robot repülő a Gotha 229, vagy Horten 229 néven ismert Dr. Lippisch - a Messerschmitt gyár főkonstruktőre - tervezte repülő majdnem egy az egybeni másolata. De nem fából, rétegelt lemezes, alumínium vázas, hanem az új kompozit anyagokból van. Ebből is látszik, hogy a cionisták még a mai napig is fölhasználják a Harmadik Birodalom szellemi termékeit... Az irányítási technika annyira titkos, és mivel műholdas irányítás lehetséges, nem viszik ki az USA-ból, tehát a Ho229 variáns Kandaharból felszáll, Tonopah-ból irányítva. A város határában látható régi bányász akna felvonótorony nem is sejteti mi van onnan néhány kilométerre a dombok között, de a város tele is van katonai rendőrrel, NSA, CIA ügynökökkel.
Üdvözlet a vadnyugatról!
Kitartás!

Kiss László – Jövőnk.info

 

KÁOSZ, HALÁL ATHÉN UTCÁIN

  2010.05.06. 00:40

Athén Hárman meghaltak Athén központjában, amikor felgyújtottak egy bank épületét. A görög fővárosban több tízezren tüntetnek a drasztikus megszorítások ellen. A piacok újból lejtőre kerültek, a forint és a tőzsde zuhan.


A lángban álló építményből szemtanúk szerint a tűzoltók négy embert mentettek ki, de beszámolók szerint három ember, a CNN tudósítása szerint bankalkalmazottak, bennégtek az épületben.
Athén utcáin káosz uralkodik, a tüntetőket rohamrendőrök próbálják visszaverni könnygázzal.

 

Terrorizmussal vádolják a New York-i merényletkísérlet elkövetőjét

  2010.05.05. 00:55

 

Terrorizmussal vádolják az amerikai hatóságok Faisal Shahzadot, aki a gyanú szerint megpróbált felrobbantani egy autót a New York-i Times Square-en. A hétfő éjjel elfogott pakisztáni származású férfi elismerte tettét, de azt állítja, egyedül volt. A nyomozók vizsgálják pakisztáni kapcsolatait.
Forrás: AFP
A bombával megrakott terepjáró a Times Square felé halad egy New York-i biztonsági kamera felvételén
Az amerikai hatóságok terrorizmussal és tömegpusztító fegyver használatának kísérletével vádolják Faisal Shahzadot, aki kihallgatásán beismerte, hogy ő követte el a szombati meghiúsult pokolgépes merényletkísérletet New York szívében.
A nyomozók szerint a férfi, akit hétfő késő éjjel szedtek le egy Dubai felé induló gépről a New York-i Kennedy repülőtéren, mindent beismert: hogy ő vette a Nissan Pathfinder típusú terepjárót, ő szerelte össze a házi készítésű propánbombát, ő vitte a New York-i Times Square-re az autót, és ő hagyta ott. A BBC szerint azt is elismerte, hogy tavaly járt egy pakisztáni kiképzőtárborban az ország törzsi területén, Wazirisztánban.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Most az idő
 
Naptár
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Látogatottság
Indulás: 2010-04-30
 
A meteorológiai hadviselésről

A HAARP elmélet

Repülőkröl radarkép

Repülőkről radarkép

 
Posta Imre oldala

Posta Imre

 
A 9/11-es valódi története

 
Korlátlanul magyar hírportál

Jobbik

Kuruc Info

 

Jövőnk info

 
Barikád.Hu

Barikád

 
Magyar keresztnevek kereső
Magyar Keresztnevek Tára kereső
Név: Névnap:
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME