Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bérkalkulátor


 
Fő oldal

logó

 
Magyaroknak kötelező megnézni!

szólj hozzá: Magyaroknak kötelező megnézni!
 
Belföldi hírek

nagy MO 

 
Külföldi hírek

földgömb 

 
EndGame

EndGame

A Köztársaság Bukása

A világ leigázásának

forgatókönyve

A Világkormány bemutatkozik

 
Időjárás

Időkép

 
Küszöbön a III. világháború

háború

 
Mond el a véleményed
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Fórumok
 
A Vlág Leigázása

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Döbbenetes idézetek a globalisták szájából, gonosz terveikről.

  2010.05.02. 21:54

  Idézeteket gyűjtöttem ki az Új Világrend híveitől, amikből elég egyértelműen ki következtethető, hogy mire készülnek, és amit szerintem hamarosan be akarnak vezetni, csak kis idő kérdése. Amiket mostanában látsz vagy olvasol a hírekben, azok pontosan ennek a bevezetői; tönkreteszik a világot, megbontják a nemzetek gazdasági balanszát s és (a világválságnak még korán sincs vég); darabjaira szedik az országokat; népeket ugrasztanak össze; járványokat terjesztenek, mindezt azért, hogy a meglévő struktúrákat  teljesen átírják és felcseréljék azt egy luciferi világ képével. A Mostani konfliktusokat, mind mind mesterségesen keltik életre és egy pillanatra se hidd, hogy véletlenek. Készüljünk fel a legrosszabbra, mert nem tudni, milyen eszközzel vezetik be az Új Világrendet! Sejteni azt lehet..

A világ leigázásának forgatókönyve

  2010.05.02. 16:16

A világ leigázásának forgatókönyve- EndGame
 
SorosSunyi sündörgés, pimasz pénzéhség, hihetetlen hatalommánia, tervezett emberirtások sora, apadhatatlan antihumanizmus, cionista zsidó szupremácia és mamelukmédiával bebolondított birkatömegek? Igen, ezek a szókapcsolatok kérem a jelenleg kiépítés alatt álló végzetes világrend legjellemzőbb sarokpontjait sejtetik mesteri tökéllyel. A párak provokatív aranyéletén, s milliárdok szenvedéssel teli nyögésközpontú nyomorán alapuló Novus Ordo Seclorum gigagonoszsága áll a mércét magasra pozícionáló dokumentumfilmes elődök (Zeitgeist Addendum, Sicko) nyomdokain lépkedő legújabb hedonihilistapukkasztó antiglobalista alkotás kíváncsiskodáscentrikus középpontjában. Az EndGame ráadásul nem az értékrombolás rettenetes rituáléjának romlott reneszánszát istenítő liberáldeviáns rendszert próbálja pontról pontra bemutatni a nézőnek, sokkal inkább a sátáni sötétség kipakapitalista kiötlőire, a Rothschildok és Rockefellerek vezette, illuminátusoknak is nevezett Bilderberg-társaságra fókuszál... arra a csoportra, melynek a "mi" imádott izraelita "istenségünk", Soros György is a tagja. Nézzük, hogy miről is szól a félelmetes fáma!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Most az idő
 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Látogatottság
Indulás: 2010-04-30
 
A meteorológiai hadviselésről

A HAARP elmélet

Repülőkröl radarkép

Repülőkről radarkép

 
Posta Imre oldala

Posta Imre

 
A 9/11-es valódi története

 
Korlátlanul magyar hírportál

Jobbik

Kuruc Info

 

Jövőnk info

 
Barikád.Hu

Barikád

 
Magyar keresztnevek kereső
Magyar Keresztnevek Tára kereső
Név: Névnap:
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!